Home Opera

AFVIKLET

Del arrangementet:

D. 26.11.2017 kl: 16.00
Varighed: 2 timer inkl. pause
Sted: Støberihallen, Hillerød

Køb billet

Home Opera er Berlins nyeste, mindste og mest innovative operaensemble, der med bragende succes har leveret over 150 koncerter over hele Europa med klassisk opera siden 2013.

Fire professionelle operasangere, en pianist og en konferencier flytter opera-oplevelsen ud af de traditionelle operahuse og ind på mindre, mere private scener og serverer skøn ‘tapas’ af opera-bidder fra operaens verden.

Home Opera brænder for opera og ønsker, at opera skal være tilgængelig for et bredere publikum, og at den skal afspejle den moderne kultur, vi lever i. Opera-genren udfordres ved at afprøve den uden for koncerthusene og i nye hjemlige omgivelser. På den måde skabes et fleksibelt og intimt rum, hvor live kvalitetsmusik er forestillingens bankende hjerte, og hvor kløften mellem kunstnere og publikum forsvinder, fordi det musikalske nærvær bygger bro.
Hos Home Opera er der aldrig brug for operakikkerter: inden for husets fire vægge er musikken og følelserne altid tæt på.
Home Operas koncept er udviklet på baggrund af en passion for den klassiske musik, og for at bevare denne formidles musikken i omgivelser, som ikke kun tiltrækker den gængse operagænger. Med denne fleksibilitet får publikum leveret opera på et højt professionelt niveau i deres lokalmiljø.

Se en bid af en forestilling:

Medvirkende

  • Philippa Cold, sopran
  • Hetna Regitze Bruun, mezzo sopran
  • Joshua Stewart, tenor
  • Teit Kanstrup, baryton
  • Markus Syperek, pianist

Producent

  • Home Opera

Del arrangementet: