Psycho - en gyselig komedie

AFVIKLET

Del arrangementet:

D. 25.11.2017 kl: 15.00
Ekstra forestilling
Varighed: Ca. 1 time
Aldersgruppe: Fra 6 år
Sted: Støberihallen

Køb billet

Dansk Rakkerpak hylder filmgysets mester Alfred Hitchcock og laver et teaterremake af hans absolutte hovedværk ”Psycho” fra 1960. Det foregår i ægte, nonverbal, Rakkerpak-stil med masser af skæg slapstick, præcis timing, kropskomik, musikalitet og selvfølgelig med en uovertruffen finale i slowmotion.

Forestillingen var Reumert-nomineret for bedste Børneforestilling i 2015, men er en rigtig familieforestilling.

Handling:
Efter ordre fra politi og børneværn er morderens drabelige køkkenkniv blevet skiftets ud med en fisk og detektivens pistol er erstattet af en banan. Alligevel bliver vi nødt til at advare: Forestillingen er ikke for sarte sjæle!

Natklubsangerinden Marion stjæler en diamanthalskæde fra en slesk rigmand og flygter. Det bliver uvejr, og hun beslutter sig for at overnatte på et tilfældigt motel. Men motel-ejeren, Norman Bates, er ravende sindssyg og slår hende ihjel. Marions søster, Lila, og privatdetektiven, Milton, dukker op på gerningsstedet og sammen beslutter de sig for at afsløre morderen.

"Den mest respektfulde måde at forholde sig til en klassiker på er at angribe den respektløst", siger instruktør, Niels Grønne

Medvirkende

  • Susanne Bonde
  • Jesper Pedersen
  • Thomas Dinesen
  • Niels Peter Kløft

Producent

  • Dansk Rakkerpak

Del arrangementet: