Kulturnat: Den Lille Prins

UDSOLGT

AFVIKLET

Del arrangementet:

D. 21.09.2018 kl: 18.30
Varighed: 55 min. uden pause
Aldersgruppe: Fra 6-99 år
Sted: Støberihallen

Voksne 50 kr. / Børn 50 kr.

Millioner af mennesker verden over kender og elsker den vidunderlige lille fortælling om kærlighed og ægthed, som tiden aldrig synes at løbe fra. Det er historien om piloten, alias forfatteren selv, der nødlander i Saharaørkenen. Her møder han Den Lille Prins, som kommer fra rummet og fortæller piloten om sin egen hjemmeplanet, asteroide B612, ikke større end et hus, men man kan se hele 44 solnedgange på en dag. Han er kommet til Jorden på sin rundtur til alverdens planeter for at få nogle venner og få hjælp til at redde sin elskede rose.

På turen har han mødt kongen, der er herskesyg, forretningsmanden, der er begærlig, den forfængelige og drankeren, der drikker for at glemme, at han er flov over at drikke – altså menneskelige dyder eller snarere mangel på samme, og han er kommet til den konklusion, at voksne er mærkelige. Han møder også en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og som lærer ham, at det kun er med hjertet, man kan se klart.
Med levende sang og musik.
Den franske forfatter, pilot og journalist Antoine de Saint-Exupéry skrev sin historie i 1943, og den udkom på dansk i 1950.

Se spot fa forestillingen:

Medvirkende

  • Morten Hembo
  • Christian Bergman
  • Mads Kronborg

Producent

Teater Next

Del arrangementet: